Ciucă: Cei 10 primari plecaţi la PSD sunt în continuare ai PNL. Sunt convins că vor analiza mai bine

Cei zece primari din Mehedinţi sunt în continuare primari ai PNL, spune liderul liberal Nicolae Ciucă. El afirmă că edilii pot reevalua plecarea la PSD. „Vom vedea la sfârşit unde vor candida”, adaugă preşedintele PNL.

289 afișări
Imaginea articolului Ciucă: Cei 10 primari plecaţi la PSD sunt în continuare ai PNL. Sunt convins că vor analiza mai bine

Ciucă: Cei 10 primari plecaţi la PSD sunt în continuare ai PNL. Sunt convins că vor analiza mai bine

„Cei zece primari nu au plecat, pentru că nu pot pleca în timpul exercitării mandatului, cu mai mult de şase luni înainte de finalizarea mandatului. Ca atare, ei sunt în continuare primari ai PNL. Am mai văzut astfel de situaţii în care la un moment dat au zis că ei vor candida pentru un alt partid, după care au revenit şi au spus că electoratul le-a cerut altceva. Ca atare, sunt convins că vor gândi mai bine, vor analiza mai bine şi în funcţie de cum va evolua situaţia, vom vedea la sfârşit unde vor candida”, spune Nicolae Ciucă.

El spune că cei zece primari nu au fost invitaţi la evenimentul de vineri.

„Probabil că nici nu ar fi venit, dar este o chestiune care ţine de respectul de sine, în primul rând, după aceea este vorba de respectul faţă de electorat, iar în ceea ce priveşte ansamblul coaliţiei, de asemenea, e o chestiune de respect reciproc şi nu cred că avem astfel de atacuri şi să vorbim că îndeplinim, ca ne gândim la proiecte viitoare, dar când vine vorba de racolarea de primari, situaţia stă cu totul altfel”, adaugă Ciucă.

El afirmă că „nu se pune în niciun caz problema schimbării conducerii filialei Mehedinţi”.

„Filiala este, aşa cum a spus, una care a reuşit să-şi menţină scorul la alegeri şi să crească de la alegerile locale la cele parlamentare. (..) Conducerea filialei, aşa cum am văzut eu astăzi. au resursa necesară şi pot să se recupereze foarte repede”, încheie Ciucă.

Zece primari PNL din Mehedinţi s-au trecut la PSD, potrivit preşedintelui social democraţilor din judeţ, Aladin Georgescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici