Ciucă, despre funcţia pe care o va avea în Guvernul PSD: Sunt 3 opţiuni

Premierul Nicolae Ciucă spune că are cel puţin trei opţiuni în privinţa funcţiei pe care o va ocupa în viitorul Guvern PSD.

656 afișări
Imaginea articolului Ciucă, despre funcţia pe care o va avea în Guvernul PSD: Sunt 3 opţiuni

Ciucă, despre funcţia pe care o va avea în Guvernul PSD: Sunt 3 opţiuni

Întrebat, joi, la Gorj, dacă ia în calcul să ocupe un post de vicepremier în viitorul cabinet PSD, Ciucă a spus că sunt mai multe opţiuni pe care le analizează.

„În funcţie de finalul mandatului voi lua o decizie”. a spus actualul premier.

Întrebat în continuare dacă funcţia de vicepremier este una dintre opţiuni, premierul a spus că „poate fi”.

„Sunt cel puţin trei opţiuni. Poate fi şi aceasta o opţiune”, a răspuns Nicolae Ciucă.

Protocolul dintre PSD, PNL şi UDMR prevede că rocada în Guvern, lucru care se va întâmpla, cel mai probabil, în 25 mai 2023.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici