Ciucă, despre imaginile de pe Arena Naţională: Nicuşor Dan a venit, a făcut o poză şi a plecat

În dreapta mea trebuia să stea Dan Motreanu, care din păcate nu a mai reuşit să ajungă, iar Nicuşor Dan a venit lângă mine, a făcut o poză şi a plecat, explică Nicolae Ciucă fotografia de la meciul de retragere a „Generaţiei de aur”.

Urmărește
359 afișări
Imaginea articolului Ciucă, despre imaginile de pe Arena Naţională: Nicuşor Dan a venit, a făcut o poză şi a plecat

Sursa foto: stiripesurse

„Am fost cu băiatul fiului meu. În dreapta mea trebuia să stea Dan Motreanu, care din păcate nu a mai reuşit să ajungă. Locul a fost liber. Nicuşor Dan a venit lângă mine, a făcut o poză şi a plecat”, spune Nicolae Ciucă.

El afirmă că i-a plăcut că a venit Nicuşor Dan lângă el.

„Mie mi-a plăcut foarte mult că a venit, pentru că asta arată cât de multă atractivitate are PNL şi cât de disperaţi sunt alţii să vină să facă o poză cu noi. Păi nu e bine? E foarte bine”, încheie Ciucă.

Nicuşor Dan şi Nicolae Ciucă au fost fotografiaţi împreună, zâmbind şi strângându-şi mâinile, pe Arena Naţională, la meciul de fotbal de retragere a „Generaţiei de aur”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici