Ciucă, despre Neptun Deep: Un pas important pentru asigurarea independenţei energetice a României

„Acest obiectiv reprezintă un pas important pentru asigurarea independenţei energetice a României”, spune Nicolae Ciucă la evenimentul organizat prilejuit de anunţul companiilor OMV Petrom şi Romgaz de a dezvolta Neptun Deep.

101 afișări
Imaginea articolului Ciucă, despre Neptun Deep: Un pas important pentru asigurarea independenţei energetice a României

„Practic, acest obiectiv reprezintă un pas important pentru asigurarea independenţei energetice a României într-un context de securitate, internaţional deosebit de complicat în care, totuşi, iată au existat voinţa politică şi angajamentul executiv astel încât acest obiectiv să se realizeze”, spune preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă.

Fostul premier menţionează că România a dovedit „disponibilitatea pentru a deveni un jucător relevant, un pilon de stabilitate, nu doar de securitate, dar şi energetică”.

„Peste aproximativ patru ani România va putea să anunţe indepedenţa din punct de vedere al producţiei de gaz. Este o oportunitate pentru noi să anunţăm cetăţenii ţării că nu trebuie să-şi facă probleme în ceea ce priveşte asigurarea resurselor de gaz, pentru că de acest gaz vor beneficia cetăţenii, instituţiile şi va exista şi o cantitate de gaz prin care să asigurăm exportul şi nevoia altor ţări din Europa. Nu în ultimul rând trebuie să subliniem relevanţa pe care această nouă resursă de gaz o poate avea în revitalizarea industriei în ţara noastră, astfel încât să ner redobândim roluăl de jucători în ansamblul economic”, încheie Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciucă,
neptun deep,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici