Ciucă, după creşterea preţurilor la carburanţi: Nu permit nimănui să profite de situaţie

Premierul Nicolae Ciucă spune, după creşterea preţurilor la carburanţi, că nu va permite nimănui să profite de situaţie pentru ca, din lăcomie, să încerce să destabilizeze economia ţării şi viaţa românilor. Urmează sancţiuni „drastice”.

847 afișări
Imaginea articolului Ciucă, după creşterea preţurilor la carburanţi: Nu permit nimănui să profite de situaţie

Ciucă, după creşterea preţurilor la carburanţi: Nu permit nimănui să profite de situaţie

Ciucă a afirmat că a activat încă de miercuri instituţiile de control după creşterea nejustificată a preţurilor la carburanţi şi a convocat o şedinţă în care să fie gestionate măsurile.

„Statul român are obligaţia de a-şi proteja cetăţenii, de a proteja economia, mai ales în această perioadă complicată provocată de invazia militară rusă în Ucraina. Nu voi permite nimănui să profite de această situaţie pentru ca, din lăcomie sau din orice alte motive, să încerce să destabilizeze economia ţării şi viaţa cetăţenilor”, a afirmat Ciucă.

Potrivit premierului, instituţiile responsabile vor fi ferme în verificările pe care trebuie să le facă şi vor da sancţiuni drastice celor care încalcă legea.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a ameninţat cu controale benzinăriile care au majorat nejustificat preţul. El spunea că este vorba de speculaţii, care trebuie pedepsite.

Virgil Popescu spunea că nu au fost justificate cozile apărute miercuri la benzinării. „Nu este niciun motiv pentru a sta la coadă. Nu se va dubla preţul”, a spus Popescu. El susţinea că în România nu se poate vorbi de lipsă de benzină şi motorină.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici