Ciucă: i-am cerut ministrului de Finanţe să nu taie niciun leu de la salarii şi investiţii -surse-

Premierul Nicolae Ciucă a spus luni, în cadrul şedinţei PNL Timiş, că i-a cerut ministrului de Finanţe să nu taie niciun leu de la salarii şi investiţii şi a anunţat că actuala coaliţie reprezintă singura formulă prin care se poate guverna eficient România, potrivit unor surse liberale.

363 afișări
Imaginea articolului Ciucă: i-am cerut ministrului de Finanţe să nu taie niciun leu de la salarii şi investiţii -surse-

Condiţia PNL de a rămâne în coaliţia de guvernare este respectarea viziunii liberale.

„Pragmatic vorbind, actuala Coaliţie reprezintă singura formulă prin care putem guverna eficient România. Dacă PNL va fi pus în situaţia de a nu-şi putea pune în aplicare viziunea de guvernare, prezenţa noastră în actuala formulă ar putea fi revizuită”, a spus preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, potrivit surselor.

Liberalii au discutat şi despre zvonurile privind reducerea salariilor bugetare.

„Principalul deficit, în instituţii nu este cel bugetar, ci cel de voinţă, viziune şi caracter. I-am cerut ministrului de Finanţe să nu taie niciun leu de la salarii şi de la investiţii”, a mai spus liderul PNL.

Nicolae Ciucă a mai dezvăluit că „garnitura membrilor în viitorul Guvern va fi stabilită în funcţie de competenţe şi de experienţa profesională”, au precizat sursele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici