Ciucă nu se rupe de Ciolacu: Ne aşteaptă încă multă muncă în următorii ani

Ne aşteaptă încă multă muncă în următorii ani, spune Nicolae Ciucă, în replică la declaraţiile lui Marcel Ciolacu despre posibilitatea ruperii coaliţiei de guvernare.

200 afișări
Imaginea articolului Ciucă nu se rupe de Ciolacu: Ne aşteaptă încă multă muncă în următorii ani

Ciucă nu se rupe de Ciolacu: Ne aşteaptă încă multă muncă în următorii ani

„Am intrat la guvernare pentru a aduce stabilitate. În politică, în guvern, în societate. Îndemn guvernanţii care au uitat această motivaţie în ultimii ani să îşi reamintească de angajamentul lor, să îşi aducă aminte ce ne-am propus să realizăm pentru români şi pentru ţară, în vremuri complicate. În contextul acestor zile, saturat de discurs politic, să nu uităm că suntem aici pentru oameni. Nu pentru noi şi nu pentru funcţii. Să ne amintim ce le-am promis românilor. Nu am promis nimănui conflicte, nu asta e menirea noastră aici. Ne aşteaptă încă multă muncă în următorii ani. Avem oportunitatea să aducem mai mulţi bani europeni, să îmbunătăţim sistemul de sănătate, să creştem veniturile tuturor şi să dezvoltăm comunităţile. Asta e promisiunea noastră şi este jurământul pe care l-am făcut românilor, pentru care conflictele şi discuţiile despre funcţii nu înseamnă nimic şi nu le fac cu nimic viaţa mai bună”, scrie pe Facebook Nicolae Ciucă.

Premierul Marcel Ciolacu a spus, miercuri, că, dacă liberalii vor decide să se retragă de la guvernare, el îşi va depune mandatul de prim-ministru.

„Eu am intrat în acest proiect după o discuţie, inclusiv cu preşedintele României, că vom duce această coaliţie şi această guvernare cel puţin până în anul 2024. Dacă ne supărăm că nu mai avem prim-ministru, cu toate că am avut prim-ministru timp de trei ani şi jumătate, având un scor electoral de 20 la sută, şi ni se pare normal să avem în continuare prim-ministru sau anumite decizii, cred că este o abordare greşită”, adaugă el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciucă,
ciolacu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici