Ciucă participă la inaugurarea interconectorului de gaze dintre Grecia şi Bulgaria

Premierul Nicolae Ciucă anunţă că va participa la inaugurarea interconectorului de gaze dintre Grecia şi Bulgaria, alături de preşedintele Comisiei europene, Ursula von der Leyen. Prin acest interconector, este asigurată aprovizionarea cu gaze pe verticala sud-nord.

292 afișări
Imaginea articolului Ciucă participă la inaugurarea interconectorului de gaze dintre Grecia şi Bulgaria

„Urmează ca sâmbătă să particip la activitatea de inaugurarea interconectorului de gaze dintre Grecia şi Bulgaria, activitate care se va desfăşura la Sofia. Vor fi prezenţi oficiali ai Bulgariei, Greciei, Azerbaidjanului, preşedintele Comisiei Europene, doamna Ursula von der Leyen şi în felul acesta ne asigurăm că interconectorul va reuşi să dea relevanţă sistemului propriu de gaze la care compania noastră, Transgaz, a lucrat şi a reuşit să îl pună în valoare. Este vorba de sistemul BRUA”, spune Nicolae Ciucă.

Practic, odată cu inaugurarea interconectorului, este asigurată conectarea şi va exista garanţia că poate fi realizată coerenţa aprovizionării cu gaze pe verticala sud-nord.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
transgaz,
ciucă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici