Ciucă, reacţie după rezultatele înotătorilor români la Lima: ne-aţi umplut din nou inimile de mândrie

Premierul Nicolae Ciucă a comentat rezultatele înotătorilor români obţinute la Campionatul Mondial de înot pentru juniori de la Lima. Ne-aţi umplut din nou inimile de mândrie, a spus Ciucă.

309 afișări
Imaginea articolului Ciucă, reacţie după rezultatele înotătorilor români la Lima: ne-aţi umplut din nou inimile de mândrie

Premierul Nicolae-Ionel Ciucă a transmis un mesaj pe Facebook. David Popovici şi întreaga echipă de aur a nataţiei au strălucit la Lima şi au purtat pe umerii performanţei tricolorul românesc, scrie în mesajul prim-ministrului.

„Felicitări, David Popovici, Alexandru Constantinescu, Ştefan Cozma şi Patrick Sebastian Dinu, pentru rezultatele extraordinare obţinute la Campionatul Mondial de înot pentru juniori! Succesul istoric al echipei noastre de nataţie este pus în valoare şi de noile recorduri stabilite de David Popovici la probele de 100 de metri şi 200 de metri. Munca, perseverenţa, talentul şi dedicarea voastră continuă drumul de aur al nataţiei româneşti! Vă suntem recunoscători pentru că ne-aţi umplut din nou inimile de mândrie!”, a transmis premierul Nicolae Ciucă.

Campionatul Mondial de înot pentru juniori se va încheia duminică, iar componenţii naţionalei României ar putea lua noi medalii la diferite probe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici