Ciucă: Rotativa va fi corectă pentru PNL. Ne vom apăra poziţiile şi obiectivele de guvernare - surse

Rotativa va fi una corectă pentru PNL, le-a spus premierul Nicolae Ciucă aleşilor locali din Bihor, au spus pentru MEDIAFAX surse participante la şedinţă. „Ne vom apăra poziţiile şi obiectivele de guvernare”, a continuat liderul liberalilor.

238 afișări
Imaginea articolului Ciucă: Rotativa va fi corectă pentru PNL. Ne vom apăra poziţiile şi obiectivele de guvernare - surse

Ciucă: Rotativa va fi corectă pentru PNL. Ne vom apăra poziţiile şi obiectivele de guvernare - surse

„Rotativa va fi una corectă pentru PNL. Ne vom apăra poziţiile şi obiectivele de guvernare”, a spus Nicolae Ciucă la şedinţa cu aleşii locali din Bihor, potrivit surselor citate.

El a ţinut să transmită un mesaj pentru viitorul Executiv: „Toate reformele asumate prin PNRR trebuie duse până la capăt”.

„Viitorul Guvern trebuie să continue creşterea accelerată a veniturilor românilor. (...) Măsurile de reducere a cheltuielilor bugetare pe care le-am decis în aceste zile nu pun în pericol creşterea şi dezvoltarea economică a României”, adaugă Ciucă.

El afirmă că PNL Bihor este „o organizaţie fanion, nu doar prin rezultatele electorale, cât mai ales prin buna guvernare locală” şi că administraţia judeţului Bihor este „un model de dezvoltare care <molipseşte> şi alte organizaţii din ţară”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici