Ciucă şi Ciolacu au discutat duminică despre comasarea alegerilor - surse

  • Preşedinţii PSD şi PNL, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, au discutat duminică despre comasarea alegerilor, după ce şedinţa liderilor coaliţiei a fost amânată.
  • „Momentan se lucrează pe scenarii, nu s-a stabilit nimic”, spun pentru MEDIAFAX surse politice.
416 afișări
Imaginea articolului Ciucă şi Ciolacu au discutat duminică despre comasarea alegerilor - surse

Ciucă şi Ciolacu au discutat duminică despre comasarea alegerilor - surse

„În legătură cu subiectul comasării alegerilor, au existat întâlniri separate în partide. Cei doi preşedinţi au discutat în cursul zilei de duminică. Momentan se lucrează pe scenarii, nu s-a stabilit nimic”, afirmă pentru MEDIAFAX surse politice.

Potrivit acestora, nu s-a discutat despre candidat comun la alegerile prezidenţiale.

Până miercuri, când urmează să aibă loc şedinţa coaliţiei, fiecare partid verifică la nivel tehnic elemente de legislaţie, precizează sursele citate.

Întâlnirea liderilor partidelor din coaliţia de guvernare în care urma să se discute despre comasarea alegerilor a fost amânată. Liderii partidelor din coaliţia de guvernare urmau să se întâlnească duminică, la ora 18.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici