Ciucu, în conflict cu Armand: "Am rugămintea ca pentru o perioadă să ne ignorăm reciproc"

„Am rugămintea ca pentru o perioadă să ne ignorăm reciproc”, i-a cerut Ciprian Ciucu lui Clotilde Armand, după ce edilul Sectorului 1 afirmase că PNL nu are în acest moment niciun lider care să vorbească despre întregul Bucureşti, „nici moral, nici profesional”.

1206 afișări
Imaginea articolului Ciucu, în conflict cu Armand: "Am rugămintea ca pentru o perioadă să ne ignorăm reciproc"

Ciprian Ciucu, Facebook

„Stimată doamnă primar, Clotilde Armand, Am rugămintea ca pentru o perioadă să ne ignorăm reciproc. Ne-am spus vorbe grele în ultimele zile si ceea ce faceţi dumneavoastră este sa întreţineţi un conflict pe care eu l-as dori în timp aplanat. Este deja a 6-a postare care ma vizează în două săptămâni. Ar face foarte bine coaliţilor noastre (USR-PNL) de la Sectoarele 2 si 6 şi de la Consiliul General să nu exportăm acest conflict personal între mine si dumneavoastră. Vă mulţumesc pentru înţelegere. Sper ca timpul să ne aducă mai multă înţelegere si cumpătare”, afirmă într-un comentariu Ciprian Ciucu.

Reacţia liderului PNL Bucureşti vine după ce Clotilde Armant i-a criticat pe liberalii din Capitală.

„Permiteţi vă rog o umilă părere. PNL nu are în acest moment nici un lider care să vorbească despre întregul Bucureşti. Nici moral, nici profesional. Zero politici publice despre termoficare (btw, aici tot dânşii blochează un proiect implementat peste tot în Europa - motarea de panouri fotovoltaice şi pompe de căldură - menit să salveze situaţia la nivelul întregului Bucureşti), trafic sau parcări. Ştiţi ce au în schimb? O alinaţă nefirească cu PSD, presa cumpărată şi inamici închipuiţi prin USR. Zero viziune pe termen mediu şi lung pentru Bucureşti. Am moştenit şi eu şi ND (Nicuşor Dan - n.r.) două primării în faliment şi le-am adus pe linia de normalitare cu un aparat administrativ ostil şi cu reforme adevărate, nu cu lozici. Cu zeci de angajaţi veniţi pe linie de partid daţi afară şi direcţii neperformante desfiinţate. Măsuri nepopulare şi lupte cu contractorii transpartinici pe care nimeni nu-i deranja timp de 20 de ani. Tăiat în care vie la departamentele de urbanism şi la disciplina în construcţii. Asta nu se spune despre ND şi nici nu veţi auzi. La ora actuală nu cred că există nicun om mai capabil ca el pentru Primăria Capitalei. Ştim, nu este perfect. Însă este cel mai bun om care a condus această instituţie de la revoluţie încoace. Dacă mâine ar trebui să aleg între ND şi actual şef al PNL pot să vă spun de pe acum că-l aleg pe cel mai profesionist dintre cei doi şi pe cel care nu-şi trădează principiile şi obiectivele: adică ND”, a afirmat Armand.

Replicile celor doui politicieni au fost exprimate în comentarii la o postare a fostului europarlamentar Cristian Preda, care afirmase că dacă ar candida la PMB Ciprian Ciucu, l-ar vota..

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici