Ciuhandu: Cei care îl votează pe Băsescu votează comunismul, şi nu viceversa

Primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, a declarat, marţi, înaintea semnării "Parteneriatul pentru Timişoara", prin care îl sprijină pe candidatul PSD la Preşedinţie, că aceia care îl votează pe Traian Băsescu trebuie "să ştie că votează comunismul, şi nu viceversa".

24 afișări
Imaginea articolului Ciuhandu: Cei care îl votează pe Băsescu votează comunismul, şi nu viceversa

Ciuhandu: Cei care îl votează pe Băsescu votează comunismul, şi nu viceversa (Imagine: Alexandru Hreniuc/Mediafax Foto)

Înaintea semnării documentului, Gheorghe Ciuhandu a spus că speră ca în 6 decembrie să existe o guvernare nouă, cu un premier cunoscut atât pe plan naţional, cât şi internaţional şi un preşedinte care să nu îi învrăjbească pe români, ci să fie un preşedinte al tuturor românilor.

"Din păcate, preşedintele pe care l-am avut în ultimii cinci ani nu a corespuns acestor cerinţe", a spus Ciuhandu.

El a afirmat că, după 20 de ani de la revoluţia care a început la Timişoara, constată că, în afară de câteva libertăţi, aşteptările sunt departe de ceea ce s-a crezut atunci.

Ciuhandu a mai spus că acum cinci ani s-a spus că vom trăi mai bine, că nu va mai fi corupţie, că se va realiza descentralizare, însă acum constată că aceste promisiuni au fost o minciună.

"Cei care îl votează pe Traian Băsescu să ştie că votează comunismul, şi nu viceversa", a spus primarul Timişoarei, adăugând că "poporul român trebuie să schimbe macazul".

"Nu mai putem merge încă cinci ani într-o fundătură", a adăugat Ciuhandu.

Candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, liderul PNL, Crin Antonescu, primarul Sibiului, Klaus Iohannis, şi cel al Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, urmează să semneze "Parteneriatul pentru Timişoara", un acord prin care edilul Timişoarei îl sprijină pe candidatul PSD la Preşedinţie.

La semnarea "Parteneriatul pentru Timişoara" participă lideri ai PNL şi PSD, între care Ecaterina Andronescu, Dan Nica, Cristian Buşoi, Radu Stroe, Claudiu Brânzan, Ion Bazac, Cristian Diaconescu, Marian Sârbu, Ilie Sârbu, Liviu Dragnea, dar şi poetul Mircea Dinescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici