Claudia-Elena Ionaş, desemnată de preşedintele Băsescu să preia atribuţiile de purtător de cuvânt

Preşedintele Traian Băsescu a desemnat-o pe Claudia-Elena Ionaş, din Biroul de presă, să coordoneze activitatea Departamentului de Comunicare Publică şi să îndeplinească atribuţiile de purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, după demisia lui Valeriu Turcan.

2669 afișări
Imaginea articolului Claudia-Elena Ionaş, desemnată de preşedintele Băsescu să preia atribuţiile de purtător de cuvânt

Traiana Basescu(Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Preşedintele României, Traian Băsescu, a luat act de demisia domnului Valeriu Turcan, consilier prezidenţial, purtător de cuvânt al Preşedintelui României. Începând cu data de 17 februarie a.c., preşedintele României a desemnat-o pe doamna Claudia-Elena Ionaş să coordoneze activitatea Departamentului de Comunicare Publică şi să îndeplinească atribuţiile de purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale", se arată într-o precizare a Preşedinţiei.

Valeriu Turcan a demisionat din funcţiile de purtător de cuvânt al şefului statului şi de consilier prezidenţial. "După şansa de a lucra ani de zile în serviciul public am decis că e vremea unei schimbări în carieră. Voi activa, în viitor, în sectorul privat. Mulţumesc preşedintelui Traian Băsescu pentru oportunitatea de a fi lucrat cu domnia sa", se arată într-o declaraţie scrisă a lui Valeriu Turcan, remisă joi presei.

Valeriu Turcan, consilier prezidenţial pentru Comunicare Publică, era purtătorul de cuvânt al preşedintelui Traian Băsescu, din aprilie 2007.

Anterior, în perioada 2005-2006, Valeriu Turcan a fost preşedintele Agenţiei de Strategii Guvernamentale.

În septembrie 2011, preşedintele Băsescu l-a numit, prin decret, pe Valeriu Turcan în calitatea de membru în Consiliul de conducere al Institutului Cultural Român.

Valeriu Turcan este soţul deputatului PDL Raluca Turcan.

Claudia-Elena Ionaş ocupă funcţia de consilier la Departamentul Comunicare Publică, are 26 de ani, lucrează de 4 ani în Administraţia Prezidenţială, este absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Politice, specializarea Sociologie, a SNSPA, a făcut şi un masterat la SNSPA în Guvernare şi Societate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici