Valeriu Turcan demisionează de la Preşedinţie: Voi activa în domeniul privat. Mulţumesc preşedintelui pentru oportunitatea de a fi lucrat cu domnia sa

Valeriu Turcan demisionează din funcţiile de purtător de cuvânt al şefului statului şi de consilier prezidenţial. Conform Biroului de presă al Administraţiei prezidenţiale, Valeriu Turcan şi-a prezentat demisia din cele două funcţii.

1949 afișări
Imaginea articolului Valeriu Turcan demisionează de la Preşedinţie: Voi activa în domeniul privat. Mulţumesc preşedintelui pentru oportunitatea de a fi lucrat cu domnia sa

Valeriu Turcan (Imagine: Silviu Matei/Publimedia)

"După şansa de a lucra ani de zile în serviciul public am decis că e vremea unei schimbări în carieră. Voi activa, în viitor, în sectorul privat. Mulţumesc preşedintelui Traian Băsescu pentru oportunitatea de a fi lucrat cu domnia sa", se arată într-o declaraţie scrisă a lui Valeriu Turcan, remisă joi presei.

Valeriu Turcan, consilier prezidenţial pentru Comunicare Publică, era purtătorul de cuvânt al preşedintelui Traian Băsescu, din aprilie 2007.

Anterior, în perioada 2005-2006, Valeriu Turcan a fost preşedintele Agenţiei de Strategii Guvernamentale.

În septembrie 2011, preşedintele Băsescu l-a numit, prin decret, pe Valeriu Turcan în calitatea de membru în Consiliul de conducere al Institutului Cultural Român.

Valeriu Turcan este soţul deputatului PDL Raluca Turcan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici