Coaliţia decide cine deschide lista comună la europarlamentare

Coaliţia de reuneşte luni, la ora transmiterii ştirii, pentru a decide cine va deschide lista la europarlamentare după retragerea Ramonei Chiriac, dar şi participarea în comun la alegerile locale în unele municipii reşedinţă de judeţ.

271 afișări
Imaginea articolului Coaliţia decide cine deschide lista comună la europarlamentare

Coaliţia decide cine deschide lista comună la europarlamentare

Liderii PSD şi PNL trebuie să decidă cine va deschide lista comună la alegerile europarlamentare, după ce Ramona Chiriac a anunţat, joi, că nu mai candidează la alegerile europarlamentare din motive personale.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a spus, joi seara, că, în acest moment, îşi doreşte ca listele pentru europarlamentare să fie deschise de reprezentanţi si PSD şi PNL.

De asemenea, liderii coaliţiei stabilesc şi o eventuală participare comună în municipii reşedinţă de judeţ, în condiţiile în care unele filiale PNL se împotrivesc.

„Am anunţat că Timişul nu este de vânzare. Dacă PSD îşi doreşte Timişul, să-l câştige corect, la alegeri! Pentru că mă opun alianţei locale cu PSD, liderii de la Bucureşti îmi blochează candidatura la Consiliul Judeţean Timiş. Dorinţa mea, a filialei PNL Timiş şi a celor peste 40 de primari, este una simplă: competiţie electorală cu PSD, nu blat cu "arbitrii" de la Bucureşti. Vreau să îl contracandidez pe Alfred Simonis deoarece este inacceptabil ca un psd-ist să stabilească regulile de joc pentru filiala PNL Timiş. În momentul de faţă, PNL Timiş are un număr record de primari, are o organizaţie judeţeană de care sunt mândru şi mai ales, PNL Timiş are coloană vertebrală. Ce vrea Simonis în Timiş, nu este o alianţă politică ci dezintegrarea filialei PNL”, afirma preşăedintele organizaţiei PNL Timiş, Alin Nica.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici