Coaliţie: Candidaţi comuni în mai multe oraşe şi consilii judeţene, printre care şi în Timiş - surse

Liderii coaliţiei de guvernare au decis, luni, susţinerea unor candidaturi comune în mai multe oraşe şi consilii judeţene, spun, pentru MEDIAFAX, surse din coaliţie. La CJ Timiş, de exemplu, va fi susţinut un candidat PSD, iar pentru primăria municipiului Timişoara unul de la PNL.

2478 afișări
Imaginea articolului Coaliţie: Candidaţi comuni în mai multe oraşe şi consilii judeţene, printre care şi în Timiş - surse

Coaliţie: Candidaţi comuni în mai multe oraşe şi consilii judeţene, printre care şi în Timiş - surse

Liderii PSD şi PNL au decis susţinerea de candidaturi comune la municipiile Braşov ( PNL) şi Bacău (PSD), precum şi în Timiş: CJ la PSD şi Timişoara la PNL.

De asemenea, vor fi susţinuţi candidaţi comuni pentru sectoarele 1 ( PNL) şi 2 şi 5 (PSD).

De asemenea, ei analizează posibilitatea unor candidaturi comune la Satu Mare şi Mures, fără a fi luată încă o decizie.

„Am anunţat că Timişul nu este de vânzare. Dacă PSD îşi doreşte Timişul, să-l câştige corect, la alegeri! Pentru că mă opun alianţei locale cu PSD, liderii de la Bucureşti îmi blochează candidatura la Consiliul Judeţean Timiş. Dorinţa mea, a filialei PNL Timiş şi a celor peste 40 de primari, este una simplă: competiţie electorală cu PSD, nu blat cu "arbitrii" de la Bucureşti. Vreau să îl contracandidez pe Alfred Simonis deoarece este inacceptabil ca un psd-ist să stabilească regulile de joc pentru filiala PNL Timiş. În momentul de faţă, PNL Timiş are un număr record de primari, are o organizaţie judeţeană de care sunt mândru şi mai ales, PNL Timiş are coloană vertebrală. Ce vrea Simonis în Timiş, nu este o alianţă politică ci dezintegrarea filialei PNL”, afirma preşedintele organizaţiei PNL Timiş, Alin Nica.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici