Codrin Ştefănescu: Azi m-am întâlnit cu Viorica Dăncilă. Concluzia e că trebuie să ne unim forţele

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu a anunţat că a avut o întrevedere, vineri, cu Viorica Dăncilă. Social-democratul a precizat că cea mai importantă concluzie care s-a desprins după întâlnire a fost că „trebuie să ne unim forţele. Acum la greu”.

254 afișări
Imaginea articolului Codrin Ştefănescu: Azi m-am întâlnit cu Viorica Dăncilă. Concluzia e că trebuie să ne unim forţele

Codrin Ştefănescu: Azi m-am întâlnit cu Viorica Dăncilă. Concluzia e că trebuie să ne unim forţele

„Astăzi (vineri - n.r.) m-am întâlnit cu Viorica Dăncilă. Am discutat cu preşedintele PSD despre situaţia partidului. Despre trădări, trădători şi complicităţi”, a scris Codrin Ştefănescu, vineri, pe Facebook.

Social-democratul a adăugat că ambii au înţeles că sunt înconjuraţi de duşmani care vor „să rupă PSD în bucăţele”.

„Am analizat împreună care sunt adversarii PSD şi care sunt posibilii aliaţi. Şi am înţeles amândoi că suntem înconjuraţi de duşmani fără milă şi lipsiţi de scrupule. Fiecare dintre aceştia dorind să rupă PSD în bucăţele. Sunt chiar ajutaţi să facă asta. A fost o discuţie între patru ochi în care s-au tras multe concluzii. Cea mai importantă este aceea că trebuie să ne unim cu toţii forţele. Acum, la greu!”, a conchis Ştefănescu.

Codrin Ştefănescu a fost secretar general al PSD în perioada când preşedintele partidului era Liviu Dragnea. Deşi a candidat pentru această funcţie la Congresul PSD, ales a fost Mihai Fifor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici