Codrin Ştefănescu, reacţie la maneaua pentru PSD: Bravo, Guţă!

Secretarul general al PSD Codrin Ştefănescu l-a felicitat, printr-o postare făcută duminică pe Facebook, pe Nicolae Guţă pentru piesă intitulată ”Victorie PSD” în timpul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.

3228 afișări
Imaginea articolului Codrin Ştefănescu, reacţie la maneaua pentru PSD: Bravo, Guţă!

Codrin Ştefănescu, reacţie la maneaua pentru PSD: Bravo, Guţă!

„O parte din presa securistoidă – hastagistă – penelistă – iohannistă a luat foc cu indignare când a ascultat maneaua lui Guţă despre PSD! S-au tăvălit pe jos, au făcut crize de nervi, au urlat de invidie. Dar mie chiar îmi place mult, mult de tot! Bravo, Guţă!”, a scris Codrin Ştefănescu, duminică, pe Facebook.

Reacţia social-democratului vine după ce cântăreţul de manele Nicolae Guţă a scos o piesă intitulată ”Victorie PSD” în timpul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din acest an. Pe parcursul piesei, Guţă îi îndeamnă pe fanii săi să „ştampileze trandafirii”.

În acelaşi timp, în clipul video al piesei, sunt rulate imagini de la mitingul uriaş al PSD din vara anului 2018, dar şi de la festivalul Neversea şi alte mitinguri ale social-democraţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici