Codrin Ştefănescu va candida pentru funcţia de secretar general PSD la congresul din iunie

Codrin Ştefănescu şi-a anunţat, vineri, pe Facebook, candidatura la funcţia de secretar general al PSD, la congresul de la sfârşitul lunii iunie, el fiind susţinut de organizaţia PSD Sector 1. Ştefănescu a mai deţinut această funcţie în trecut, înainte de a fi exclus, după europarlamentare.

353 afișări
Imaginea articolului Codrin Ştefănescu va candida pentru funcţia de secretar general PSD la congresul din iunie

Codrin Ştefănescu va candida pentru funcţia de secretar general PSD la congresul din iunie

"Le multumesc colegilor mei din Organizaţia PSD sector 1! Astăzi au votat o rezoluţie privind susţinerea candidaturii mele la funcţia de secretar general PSD! Am spus da şi voi intra în competiţie la Congres! Sperăm cu toţii la o competiţie corectă, colegială şi în folosul PSD! Să fim uniţi, curajoşi şi loiali unor principii pentru care am fost votaţi de milioane de români! Doamne ajută!", a scris Codrin Ştefănescu, pe Facebook, într-o postare alături de o fotografie cu membri organizaţiei Sector 1, inclusiv primarul Daniel Tudorache.

Codrin Ştefănescu a mai deţinut poziţia de secretar general al PSD până după alegerile europarlamentare, când au fost schimbaţi membri ai Comitetului Executiv al partidului.

Preşedinţii filialelor PSD din ţară se întâlnesc, la sfârşitul acestei săptămâni, la Neptun, cu Viorica Dăncilă. Aceştia vor discuta despre organizarea congresului partidului şi despre programul de vară, susţine liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici