Codrin Ştefănescu: Vasile Blaga este adversarul pe care îl aşteptam

Candidatul PC la Primăria Capitalei, Codrin Ştefănescu, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că Vasile Blaga este adversarul pe care îl aştepta pentru funcţia de primar general, fiind foarte puternic, dar fiind nevoit să răspundă la multe întrebări legate de administraţia Videanu.

20 afișări
Imaginea articolului Codrin Ştefănescu: Vasile Blaga este adversarul pe care îl aşteptam

Codrin Ştefănescu: Vasile Blaga este adversarul pe care îl aşteptam (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit lui Codrin Ştefănescu, nu PLD l-a nominalizat pe Blaga la Primăria Capitalei, ci acesta şi-a asumat bătălia, în lipsa altor soluţii.

"În PDL au fugit toţi de răspunderea privind candidatura la Primăria Capitalei din două motive: în primul rând de frica de eşec, fiind moştenitorii lui Videanu şi a camarilei sale, iar în al doilea rând în PDL se duce o bătălie acută pentru controlul partidului între gruparea Blaga şi gruparea Stolojan", a afirmat Codrin Ştefănescu.

Secretarul general al PDL Vasile Blaga a fost anunţat oficial, marţi, candidat la Primăria Capitalei, de către edilul sectorului 3, Liviu Negoiţă, ceremonia de lansare desfăşurându-se în Parcul Titanii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici