Codruţ, câinele Maiei Sandu, l-a muşcat de mână pe preşedintele Austriei / Liderul de la Viena a avut nevoie de pansamente

Codruţ, câinele Maiei Sandu, l-a muşcat de mână pe preşedintele austriac în timp ce acesta se apleca să îl mângâie.

2967 afișări
Imaginea articolului Codruţ, câinele Maiei Sandu, l-a muşcat de mână pe preşedintele Austriei / Liderul de la Viena a avut nevoie de pansamente

Codruţ, câinele Maiei Sandu, l-a muşcat de mână pe preşedintele austriac / Liderul de la Viena a avut nevoie de pansamente

Alexander Van der Bellen, aflat în vizită în Republica Moldova, s-a aplecat să îl mângâie pe Codruţ, dar câinele nu a părut încântat şi l-a muşcat de mână. Liderul de la  Viena a fost văzut apoi cu pansamente aplicate pe locul muşcăturii, potrivit TVR Moldova.

Incidentul s-a petrecut în Clădirii Preşedinţiei Republicii Moldova unde cei doi lideri au ţinut şi o serie de declaraţii. Preşedintele austriac a criticat decizia guvernului ţări sale de a bloca aderarea României şi a Bulgariei la Schengen.

Cine este Codruţ?

Câinele, Codruţ, a fost adoptat de Maia Sandu după ce a fost găsit în stradă, lovit de o maşină. În urma accidentului, câinele a rămas fără un picior.

„Codruţ face parte din echipa noastră de la Preşedinţie de vreo 7 luni, după ce a fost găsit în stradă lovit de maşină. Din păcate nu am reuşit să-i salvăm lăbuţa, dar, după câteva luni de tratament, acum aleargă bucuros în 3 picioare”, după cum scria Maia Sandu, pe pagina sa de Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici