Colegiul PMP a validat trei noi vicepreşedinţi: Robert Turcescu, Stefănel Dan Marin, Ştefan Enache

Colegiul Naţional al PMP a adoptat, joi, în unanimitate, numirea în funcţia de vicepreşedinte a trei dintre candidaţii la alegerile locale, candidatul la PGMB, Robert Turcescu, candidatul la Primăria Sectorului 4, Stefănel Dan Marin şi candidatul la Sectorul 6, Ştefan Enache.

373 afișări
Imaginea articolului Colegiul PMP a validat trei noi vicepreşedinţi: Robert Turcescu, Stefănel Dan Marin, Ştefan Enache

Colegiul PMP a validat trei noi vicepreşedinţi: Robert Turcescu, Stefănel Dan Marin, Ştefan Enache (Imagine Octav Ganea / Mediafax FOTO)

Preşedintele PMP Traian Băsescu a spus votului Colegiului Naţional al PMP numirea în funcţia de vicepreşedinte al PMP a trei dintre candidaţii la alegerile locale. Colegiul naţional a votat în unanimitatea popunerile: candidatul la PGMB, Robert Turcescu, candidatul la Primăria Sectorului 4, Stefănel Dan Marin şi candidatul la Sectorul 6, Ştefan Enache.

Traian Băsescu a susţinut că propunerile au fost făcute "în urma rezultatelor alegerilor şi a performanţelor individuale", afirmând că speră ca cei trei noi vicepreşedinţi să "aducă un plus de dinamism în acţiunea de la nivel central".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici