Coliban a fost la urne: am votat pentru un Braşov al viitorului

Primarul oraşului Braşov, Allen Coliban, a fost duminică dimineaţă la urne. El a votat la o secţie din oraş. „Am votat pentru un Braşov al viitorului”, a spus Coliban.

Urmărește
93 afișări
Imaginea articolului Coliban a fost la urne: am votat pentru un Braşov al viitorului

Coliban a fost la urne: am votat pentru un Braşov al viitorului

Primarul Allen Coliban a fost la secţia de votare duminică, puţin după ora 10.00.

„Am o emoţie pozitivă, o energie pozitivă. Am votat pentru un Braşov al viitorului, un Braşov al nostru al tuturor (...) pentru un Braşov care să se dezvolte frumos”, a declarat Allen Coliban, la Antena 3.

Duminică, românii votează pentru alegerile europarlamentare şi locale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici