COMENTARIU Lelia Munteanu: Klaus Gură de Aur

Astă-seară, mai mult de o oră, în faţa unor ziarişti adunaţi în grabă să vadă minunea...

3496 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Klaus Gură de Aur

COMENTARIU Lelia Munteanu: Klaus Gură de Aur

Convocarea din scurt a jurnaliştilor, la sediul PNL - după valul de reproşuri ridicat împotriva Preşedintelui care refuză în continuare o dezbatere electorală - se cheamă nu exerciţiu democratic, ci management de criză.

După un mandat în care a ocolit confruntările cu presa, candidatul Klaus Iohannis a avut bunăvoinţa de a răspunde unor întrebări, nu toate comode. Ba chiar a anunţat că pregăteşte marţi o mare conferinţă de presă - „Voi organiza EU o dezbatere”.

Frumos a vorbit!

Am reţinut esenţialul: că actualul şi viitorul Preşedinte nu-şi reproşează nimic.

Am înţeles, în sfârşit, că - în cele doar trei vacanţe în cinci ani plus câteva sâmbete în care a promovat turismul la munte - nu s-a oprit din lucru.

M-a bucurat să aflu din gura domniei sale că, în timp ce nouă ni se părea că dispăruse, a păzit România de pesedişti („Am stat să păzesc România de pesedişti”).

Oricum, normalitatea - administrată brusc şi cu toptanul - deconcertează.

I-aş fi pus, în seara aceasta, o singură întrebare: dacă mai crede că „MUIE PSD” e o „opinie politică”.

Taguri:
iohannis,
conferinta,
pnl

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici