Comisia juridică a dat aviz favorabil cererii de încuviinţare a arestării senatorului Voicu

Comisia juridică a Senatului a avizat favorabil, marţi, cu opt voturi "pentru" şi trei "împotrivă", cererea Ministerului Justiţiei de încuviinţare a arestării senatorului Cătălin Voicu.

18 afișări
Imaginea articolului Comisia juridică a dat aviz favorabil cererii de încuviinţare a arestării senatorului Voicu

Comisia juridică a dat aviz favorabil cererii de încuviinţare a arestării senatorului Voicu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Cu opt voturi pentru şi trei împotrivă, Comisia juridică a decis să avizeze favorabil cererea Parchetului de pe lângă ÎCCJ, DNA, de încuviinţare a arestării preventive privindu-l pe inculpatul Cătălin Voicu", a anunţat preşedintele Comisiei juridice, Toni Greblă, la finalul deliberărilor care au durat aproximativ jumătate de oră.

Votul membrilor comisiei a fost secret.

Comisia juridică va finaliza raportul în cursul zilei de marţi şi îl va înainta Biroului Permanent, care probabil va decide ca miercuri să fie încris pe ordinea de zi a plenului, începând cu ora 14.00, a precizat Toni Greblă, în finalul declaraţiei de presă.

Înainte de începutul audierii lui Voicu, Greblă declara că membrii Comisiei juridice îşi doresc ca dosarul să ajungă cât mai repede în justiţie.

"Vrem ca dosarul să ajungâ cât mai repede în justiţie, nu ne aşteptăm la dezvăluiri senzaţionale", declara Greblă presei cu câteva minute înainte de sosirea lui Voicu la sala de şedinţe a Comisiei juridice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici