Comisia juridică a Senatului avizează începerea urmăririi penale pentru Andronescu şi Mihăilescu

Comisia juridică a Senatului a avizat, marţi, cu voturi 8 "pentru", o abţinere şi unul împotrivă, încuviinţarea începerii urmăririi penale pentru Ecaterina Andronescu şi Şerban Mihăilescu în dosarul Microsoft, cazurile urmând să fie discutate în şedinţa de plen de marţi.

1348 afișări
Imaginea articolului Comisia juridică a Senatului avizează începerea urmăririi penale pentru Andronescu şi Mihăilescu

Ecaterina Andronescu (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Iniţial, conducerea Senatului hotărâse, marţi, ca începerea urmăririi penale în cazurile Andronescu şi Mihăilescu să fie discutată în plen, miercuri.

Preşedintele Comisiei juridice, Cătălin Boboc, a declarat, după şedinţă, că decizia de avizare favorabilă a solicitării Parchetului în cazurile Ecaterina Andronescu şi Şerban Mihăilescu a fost luată cu majoritate de voturi.

Boboc a anunţat că membrii Comisiei vor trimite imediat acest raport plenului Senatului pentru a fi pus pe ordinea de zi a şedinţei de marţi.

De asemenea, tot pe ordinea de zi a şedinţei de marţi a plenului Senatului figurează, potrivit deciziei Biroului Permanent, raportul Comisiei juridice care constată încetarea mandatului senatorului Akos Mora, găsit incompatibil de către ANI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici