Condiţiile puse de USR nu sunt pe placul lui Orban: PNL dă ceea ce poate da PNL

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, vineri, după consultările cu liderii USR că impunerea unor condiţii de liderii Uniunii reprezintă ”o poziţie nerezonabilă”. ”Nu poţi să condiţionezi PNL de lucruri pe care nu le poate oferi PNL”, a punctat Orban.

948 afișări
Imaginea articolului Condiţiile puse de USR nu sunt pe placul lui Orban: PNL dă ceea ce poate da PNL

Barna pune condiţii pentru susţinerea PNL, dar lui Orban nu-i place asta: PNL dă ceea ce poate da PNL

Din punctul meu de vedere mi s-a părut că ne-am înţeles. Am stabilit doar că vom avea o a doua întâlnire, cel mai probabil în cursul zilei de marţi”, a declarat Ludovic Orban după consultările cu liderii USR.

El a catalogat impunerea unor condiţii ca reprezentând ”o poziţie nerezonabilă”.

Am văzut o declaraţie anterioară în care într-un fel condiţionau susţinerea inverstirii guvernului de reuşita acestor proiecte. Aici vă spun sincer că nu cred că asta va fi poziţia lor pentru că este o poziţie nerezonabilă. Nu poţi cere PNL decât ceea ce poate da PNL. Să susţină proiectele, noi oricum le susţinem, unele sunt proiectele noastre. Nu poţi să condiţionezi PNL de lucruri pe care nu le poate oferi PNL. Noi nu putem decât să facem ce am făcut până acum, să susţinem anumite puncte de vedere”, a adăugat premierul desemnat.

Dan Barna a declarat, vineri, după negocierile cu liderii PNL, că o decizie în privinţa susţinerii guvernului Orban va fi luată în urma unei noi runde de negocieri, funcţie de îndeplinirea condiţiilor USR, printre care primari în două tururi şi aprobarea iniţiativei ”Fără penali”.

 

Taguri:
orban,
barna,
guvern

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici