Conducerea Administraţiei Porturilor Constanţa: Tălmăcean a fost în CA al companiei în 2005

Conducerea Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa a precizat, joi, că Edmond Tălmăcean (PDL) a făcut parte din Consiliul de Administraţie al companiei timp de câteva luni, în 2005, iar în prezent nu mai este membru al CA al instituţiei.

140 afișări
Imaginea articolului Conducerea Administraţiei Porturilor Constanţa: Tălmăcean a fost în CA al companiei în 2005

Conducerea Administraţiei Porturilor Constanţa: Tălmăcean a fost în CA al companiei în 2005 (Imagine: Adrian Pogingeanu/Mediafax Foto)

Într-un comunicat de presă transmis vineri, conducerea Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa precizează că în prezent Edmond Tălmăcean nu face parte din Consiliul de Administraţie al companiei.

"Edmond Tălmăcean a făcut parte din Consiliul de Administraţie al CN APM Constanţa începând cu data de 18 februarie 2005, până în luna noiembrie 2005, ca reprezentant din partea Ministerului de Finanţe", arată reprezentanţii Administraţiei Porturilor Maritime Constanţa.

Potrivit sursei citate, compania este administrată de un Consiliu de Administraţie compus din şapte membri: preşedintele Consiliului de Administraţie, care îndeplineşte şi funcţia de director general al companiei, doi reprezentanţi ai Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, un reprezentant al Ministerului Economiei şi Finanţelor, specialişti în domeniul de activitate al companiei.

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, joi seară, la Constanţa, că Edmond Tălmăcean este numit în Consiliul de Administraţie al Portului Constanţa.

"Dacă PDL Constanţa nu primeşte de exemplu funcţii de ministru, secretar de stat, în schimb dansatorului lui Michael Jackson, Tălmăcean, îi dai Consiliul de administraţie de la Portul Constanţa. Poate nu ştiaţi, omul este dansator. S-ar putea, rămânând în continuitate, să nu mai intrăm pe «Verde-nrourat», să intre pe Michael Jackson toată conducerea PDL, la Convenţie. Ori asta e o diferenţă majoră între Vasile Blaga şi Emil Boc", afirma Cezar Preda.

Democrat-liberalul Edmond Tălmăcean a dansat, într-o emisiune televizată, pe melodia "Bad" a lui Michael Jackson.

La conferinţa de presă susţinută la finalul şedinţei de miercuri a Guvernului, liderul PDL, premierul Emil Boc, a fost întrebat de jurnalişti cum comentează comportamentul din ultimele zile al lui Tălmăcean, şeful Guvernului răspunzând însă doar că are treburi mai importante decât să urmărescă "showbiz-ul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici