Conducerea coaliţiei PDL-PSD s-a reunit la Senat

Liderii PDL şi PSD s-au întâlnit, luni dimineaţa, la Senat, în şedinţa conducerii coaliţiei, pentru a discuta subiectul legii bugetului de stat, dar şi despre înlocuitorul lui Gabriel Oprea la MAI, înaintea reuniunilor Birourile Permanente ale celor două formaţiuni şi a şedinţei CexN al PSD.

20 afișări
Imaginea articolului Conducerea coaliţiei PDL-PSD s-a reunit la Senat

Conducerea coaliţiei PDL-PSD s-a reunit la Senat (Imagine: Mediafax Foto)

Şedinţa conducerii coaliţiei are loc în biroul preşedintelui Senatului, Mircea Geoană. Aceasta este a doua întâlnire a Biroului de coordonare a coaliţiei PDL-PSD.

Potrivit liderilor celor două formaţiuni, Emil Boc şi Mircea Geoană, pe ordinea de zi a şedinţei este analiza bugetului de stat pe anul 2009.

Conducerile PDL şi PSD ar mai putea discuta şi problema numirilor secretarilor de stat şi şefilor de agenţii guvernamentale, care urmează a fi desemnaţi pentru a completa schema guvernamentală.

Această şedinţă precede reuniunile Birourilor Permanente ale celor două partide, programate a avea loc luni dimineaţa, începând cu ora 11.00.

Totodată, întâlnirea membrilor coaliţiei vine la câteva ore înaintea întrunirii Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD, care va începe de la ora 12.00, la Palatul Parlamentului, şi unde urmează a se stabili cine îl va înlocui pe Gabriel Oprea la şefia MAI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici