Conducerea PNL discută cu ministrul Vosganian despre intenţia acestuia de a demisiona – surse

Conducerea PNL, reunită în cabinetul preşedintelui Senatului, discută la această oră pe marginea demisiei din funcţie a ministrului Economiei, Varujan Vosganian, în cazul căruia plenul Senatului a respins solicitarea de începere a urmăririi penale, au declarat pentru MEDIAFAX surse PNL.

129 afișări
Imaginea articolului Conducerea PNL discută cu ministrul Vosganian despre intenţia acestuia de a demisiona – surse

Conducerea PNL discută cu ministrul Vosganian despre intenţia acestuia de a demisiona – surse

Varujan Vosganian a intrat la discuţii cu liderii PNL imediat după votul din plenul Senatului, sursele citate precizând că înaintea discuţiilor cu premierul Victor Ponta ministrul are o consultare cu conducerea PNL.

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat, în plenul Senatului, după respingerea cererii privind solicitarea de începere a urmăririi penale împotriva sa, că este pregătit să îşi dea demisia de onoare şi că va avea o discuţie în acest sens cu premierul.

Rezultatul oficial al votului Senatului în cazul solicitării privind începerea urmăririi penale în cazul ministrului Varujan Vosganian a fost anunţat în plen, fiind înregistrate 126 de voturi "împotrivă" şi 25 de voturi "pentru".

Votul a fost secret cu bile, fiind exprimate 151 de voturi.

Anterior, surse parlamentare au declarat pentru MEDIAFAX că plenul Senatului a respins solicitarea privind începerea urmăririi penale în cazul ministrului Varujan Vosganian, votul fiind covârşitor împotriva solicitării procurorului general al Parchetului ICCJ.

Procurorul general al Parchetului ICCJ a solicitat, în 2 septembrie, Senatului şi, respectiv, şefului statului declanşarea procedurilor pentru formularea cererii de începere a urmăririi penale în cazul lui Varujan Vosganian şi, respectiv, Adriean Videanu, pentru complot şi subminarea economiei naţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici