Conducerea PSD Braşov îşi depune joi mandatul

Liderul PSD Braşov Constantin Niţă a declarat că, joi, membrii conducerii filialei îşi vor depune mandatele, în aceeaşi zi urmând să aibă loc Conferinţa judeţeană extraordinară, unde se vor face alegeri pentru o nouă conducere, el spunând că nu a decis încă dacă va candida la şefia organizaţiei.

27 afișări
Imaginea articolului Conducerea PSD Braşov îşi depune joi mandatul

Liderul PSD Braşov Constantin Niţă (Imagine: Mediafax Foto)

"La organizaţia PSD Braşov totul este în regulă. Mâine (joi, n.r.) avem Conferinţa judeţeană, ne depunem mandatele, aşa cum s-a hotărât, după care ne vedem de treburile noastre", a declarat Niţă, precizând că membrii conferinţei judeţene vor decide cum este mai bine pentru organizaţie.

Întrebat dacă va candida din nou pentru funcţia de şef al PSD Braşov, Niţă a spus că încă nu s-a hotărât ce va face în acest sens.

"Este posibil să candidez, este posibil să nu mai candidez", a declarat Niţă.

El a precizat, totodată, răspunzând unei întrebări, că nu s-a înscris nimeni, până în acest moment, pentru a candida la preşedinţia PSD Braşov.

"Există la vicepreşedinţi un număr mai mare de colegi, probabil Conferinţa judeţeană va stabili cine va trebui să conducă din punct de vedere al vicepreşedinţilor în perioada următoare", a adăugat Niţă.

El a mai spus că nu va pleca din PSD când vor vrea "alţii", ci va pleca atunci când va vcrede de cuviinţă, precizând că, deocamdată, este un om responsabil, care doreşte ca PSD să câştige alegerile în toamnă.

"Lucrul acesta este cel mai important pentru mine: să obţinem rezultate bune atât la Braşov, cât şi în Transilvania şi să le demonstrăm colegilor din sud că suntem capabili să scoatem un rezultat bun", a adăugat Niţă, care le-a transmis colegilor săi că orice fotoliu de ministru "trece" şi prin Braşov, şi prin Ardeal.

Niţă a mai spus că şi-a făcut datoria ca vicepreşedinte al partidului, arătând că nu ia în calcul o demisie din această funcţie.

PSD Braşov a anunţat luni, după decizia BPN, că Biroul Permanent Judeţean al partidului şi preşedintele Constantin Niţă îşi vor depune oricum mandatul, conform şi că filiala va contesta decizia de dizolvare a conducerii.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a anunţat, în urmă cu zece zile, decizia Comitetului Executiv de dizolvare a conducerilor filialelor judeţene care au obţinut un scor de sub 20% la alegerile locale. Liderii organizaţiilor judeţene din Mureş, Neamţ, Arad, Alba şi Giurgiu au demisionat, iar conducerile organizaţiilor din Braşov, Cluj şi Bihor au fost dizolvate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici