Congresul TSD a debutat pe remixul BUG Mafia "Unde-s pistoalele, unde-s pumnalele?"

Congresul TSD, reunit sâmbătă, în Bucureşti, pentru alegerea viitorului preşedinte, a debutat pe melodia Bug Mafia, "Unde-s pistoalele, unde-s pumnalele?", un remix făcut după melodia "Amintire cu haiduci", compusă de Vali Sterian şi lansată de Mircea Baniciu.

377 afișări
Imaginea articolului Congresul TSD a debutat pe remixul BUG Mafia "Unde-s pistoalele, unde-s pumnalele?"

Congresul TSD a debutat pe remixul BUG Mafia "Unde-s pistoalele, unde-s pumnalele?" (Imagine: Mediafax Foto)

"Unde-s pistoalele, unde-s pistoalele, caii şi flintele haducilor?", a fost refrenul care a răsunat asurzitor din boxele sălii în care are loc Congresul.

Congresul se desfăşoară sub sloganul "TSDuce lupta", pe parcursul acestuia urmând a se lansa campania "Cumpăraţi produse româneşti. Salvăm România".

La eveniment participă circa 1500 de tineri social-democraţi, acesta având loc la hotelul Rin, deţinut de vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă.

La Congres se va alege viitorul preşedinte al TSD, în condiţiile în care există un singur candidat - Nicolae Bănicioiu, actual lider al tinerilor social-democraţi.

De asemenea, cu această ocazie se doreşte adoptarea unor modificări ale statului, respectiv trecerea la un mandat de doi ani şi nu de patru pentru preşedinte, preşedinţii organizaţiilor locale de tineri să aibă funcţia de vicepreşedinte al organizaţiilor de seniori, iar secretarii generali de la tineret să deţină funcţia de secretari executivi la seniori.

La eveniment participă preşedintele PSD, Victor Ponta, preşedinbtele CN Adrian Năstase, secretarul general Liviu Dragnea, vicepreşedinţii Titus Corlăţean şi Robert Negoiţă, preşedintele Organizaţiei de Femei, Rovana Plumb.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici