Consilierul local fotografiat simulând o execuţie ISIS este încă membru PNL - FOTO

Consilierul local sucevean fotografiat simulând o execuţie ISIS despre care PNL anunţa că va fi exclus în prima şedinţă a filialei este încă membru PNL, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1184 afișări
Imaginea articolului Consilierul local fotografiat simulând o execuţie ISIS este încă membru PNL - FOTO

Consilierul local fotografiat simulând o execuţie ISIS este încă membru PNL - FOTO

Preşedintele organizaţiei municipale PNL Suceava, Ion Lungu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că în perioada în care a avut loc incidentul era în concediu şi nu ştia despre declaraţiile conducerii centrale a PNL privind excluderea lui Bicsi din partid.

"Am avut discuţii în organizaţia municipală, este o analiză la Comisia de etică a organizaţiei municipale, va fi trimisă mai departe la judeţ. Vor trebui respectate toate fazele procedurale, să vedem ce sancţiune i se va aplica domnului Bicsi. Nu putem să-l excludem din pix”, a spus Lungu.

El a adăugat că, în calitatea sa de preşedinte al organizaţiei municipale, vrea să fie respectate toate procedurile.

Întrebat despre o nouă postare a lui Bicsi în care acesta sugera că în locul ursului care a fost împuşcat la Sibiu ar fi trebuit împuşcat Victor Ponta, Ion Lungu a spus că nu comentează, în condiţiile în care alesul nu face aprecieri în calitate de consilier local PNL.

Conducerea Organizaţiei PNL Suceava propusese, în vară, forurilor statutare excluderea consilierului local Mihai-Bogdan Bicsi, după ce acesta a fost fotografiat simulând o execuţie ISIS în timpul unei petreceri.

''Partidul Naţional Liberal se delimitează de comportamentul manifestat de consilierul PNL Mihai-Bogdan Bicsi în urma unor fotografii ofensatoare postate pe o reţea de socializare. Conducerea Organizaţiei PNL Suceava a propus forurilor statutare excluderea acestuia din Partidul Naţional Liberal. Propunerea de excludere urmează să fie validată în următoarea şedinţă a filialei. PNL dezaprobă ferm astfel de comportamente şi atitudini'', arătau, în iulie, liberalii, într-un comunicat de presă.

Consilierul PNL a fost fotografiat de prieteni în timpul unei petreceri la Voroneţ. El apărea ţinând o drujbă deasupra unui ''partener de distracţie'' legat, cu capul pe un buştean. ''Terorist ISIS capturat la Voroneţ :)))'' era textul care a însoţit fotografia care între timp a fost ştearsă de pe reţeaua de socializare. În timpul petrecerii liberalul s-a mai fotografiat ţinând o seceră şi un ciocan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici