Constantin: PC e un partid independent, cu o relaţie corectă atât faţă de PSD, cât şi faţă de PNL

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a afirmat, vineri, la Consiliul Naţional, că PC este un partid independent, cu o relaţie corectă atât faţă de PSD, cât şi faţă de PNL şi are o colaborare cu aceste două formaţiuni politice în interesul ţării pentru înlăturarea Guvernului şi a preşedintelui.

18 afișări
Imaginea articolului Constantin: PC e un partid independent, cu o relaţie corectă atât faţă de PSD, cât şi faţă de PNL

Constantin: PC e un partid independent, cu o relaţie corectă atât faţă de PSD, cât şi faţă de PNL (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Suntem un partid independent, cu o relaţie corectă atât faţă de PSD, cât şi faţă de PNL. Avem o colaborare în interesul comun al ţării şi al cetăţenilor. Numai împreună putem să contribuim la înlăturarea acestui Guven şi a preşedintelui care conduc această ţară. De aceea colaborarea cu partidele de opoziţie este foarte importantă", a afirmat Constantin.

Liderul PC a mai spus că au apărut zvonuri că PC se apropie mai mult de PNL datorită faptului că PC este un partid de centru-dreapta, ca şi liberalii, iar discusul său este asemănător cu cel al PNL.

El a adăugat că PC are o colaborare foarte bună la nivel parlamentar cu PSD şi PNL şi împreună doresc să creeze programul guvernului de criză pe care intenţionează să-l instaleze dacă moţiunea de cenzură va trece şi preşedintele Traian Băsescu va fi suspendat.

PC şi-a lansat, vineri, la Consiliul Naţional, principiile de guvernare. La lucrări nu a fost prezent preşedintele fondator, Dan Voiculescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici