Constantin: Piedone a ales calea interesului naţional. Refuz să mă pierd în conflicte sau jigniri

Copreşedintele ALDE Daniel Constantin i-a urat succes primarului Sectorului 4 Cristian Piedone, care ar urma să candideze pentru UNPR la viitoarele alegeri locale, precizând că acesta a ales "calea interesului naţional" şi, personal, nu doreşte să se piardă în "conflicte personale sau jigniri".

268 afișări
Imaginea articolului Constantin: Piedone a ales calea interesului naţional. Refuz să mă pierd în conflicte sau jigniri

Constantin: Piedone a ales calea interesului naţional. Refuz să mă pierd în conflicte sau jigniri (Imagine: Alexandru Mihaescu/Mediafax Foto)

Întrebat despre alegerea făcută de primarul Sectorului 4, ales pe lista PC, Daniel Constatin i-a urat succes lui Piedone, afirmând că este adeptul unei politici de construcţie şi refuză "să se piardă în conflicte personale sau jigniri" lansate în spaţiul public.

Daniel Constantin a ţinut să îi mulţumească pentru activitatea avută în cadru PC, afirmând că au fost anumite aspecte pe care le-a clarificat cu Piedone, legate de funcţia prim-vicepreşedinte. Constantin a mai afirmat că Piedone "ştia foarte bine că este desemnat prim-vicepreşedinte şi şi-a dat acordul".

Pe de altă parte, întrebat dacă ia în calcul să candideze pentru Primăria Capitalei, Daniel Constantin a spus că este prea devreme şi nu s-a analizat acest lucru la nivelul partidului, în timp ce Călin Popescu Tăriceanu a calificat drept speculaţie varianta potrivit căreia ar intra în cursa electorală la Bucureşti.

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a anunţat, miercuri, că primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, va candida pentru UNPR, în timp ce Piedone a spus că rămâne la Sectorul 4 şi că simpatia şi opţiunile sale se îndreaptă către acest partid.

"Dacă UNPR reprezintă intersul naţional al României, în mod sigur, clar, Piedone reprezintă interesul cetăţenilor Sectorului 4. (...) Mă onorează asocierea cu unul dintre cei mai buni primari din România, Cristi Piedone, şi va candida pentru UNPR şi vom face o echipă de mare succes", a spus Oprea.

Cristian Popescu Piedone a precizat că simpatiile şi opţiunile sa se îndreptă către "partidul interesului naţional".

La începutul anului, în contextul fuziunii PC-PLR, prim-vicepreşedintele PC Cristian Popescu Piedone, vicepreşedintele Cristiana Anghel şi europarlamentarul Maria Grapini au renunţat la funcţiile deţinute în partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici