Constantin: Ponta şi Antonescu au propus ca PC să aibă vicepremier şi ministru. Am vrut doi miniştri

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, miercuri, că Victor Ponta şi Crin Antonescu i-au propus ca PC să aibă în Guvern o funcţie de vice-premier şi una de ministru, dar că a considerat necesar ca PC să aibă două posturi de miniştri cu portofoliu.

94 afișări
Imaginea articolului Constantin: Ponta şi Antonescu au propus ca PC să aibă vicepremier şi ministru. Am vrut doi miniştri

Daniel Constantin (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"În protocolul alianţei de centru-dreapta PC are, practic, prin numărul de parlamentari, două funcţii la nivelul Guvernului. Am avut o discuţie şi cu domnul Ponta şi cu domnul Antonescu, mi-au făcut propunerea de a avea o funcţie de vicepremier şi un ministru cu portofoliu, am considerat că este necesar să avem două nume din PC la nivelul Guvernului, din acest motiv am renunţat la funcţia de vicepremier şi astăzi (n.r. miercuri) vom valida două nume care vor avea portofoliii la nivelul Guvernului", a spus Daniel Constantin.

El a făcut aceste precizări înainte de şedinţa Biroului Politic al PC care va valida numele celor doi membri în Guvern.

Potrivit unor surse din PC urmează să fie supuse validării Daniel Constantin pentru funcţia de ministru al Agriculturii şi Maria Grapini pentru funcţia de ministru al IMM-urilor.

La şedinţa Biroului Politic se va anunţa din ce comisie parlamentară va face parte fiecare parlamentar PC. De asemenea, la discuţii se vor anunţa şi funcţiile de conducere pe care le are PC la nivelul Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici