Corlâţean, atac la Iohannis, în plenul Senatului: Capitalizează politic o conjunctură nefericită de la Camera Deputaţilor

  • Titus Corlâţean spune că senatorul Chiţac, infectat cu COVID, este sursa problemelor cu proiectul pe autonomie
  • Corlâţean: Afirmaţiile lui Iohannis urmăresc să capitalizeze politic o conjunctură nefericită de la Cameră
  • Corlâţean: În 27 de ani, rar mi-a fost dat să aud declaraţii mai ruşinoase ca cele ale preşedintelui
713 afișări
Imaginea articolului Corlâţean, atac la Iohannis, în plenul Senatului: Capitalizează politic o conjunctură nefericită de la Camera Deputaţilor

Corlâţean, atac la Iohannis, în plenul Senatului: Capitalizează politic o conjunctură nefericită de la Camera Deputaţilor

Senatorul PSD Titus Corlâţean a criticat dur afirmaţiile preşedintelui Iohannis, pe tema proiectului de lege pentru autonomia Ţinutului Secuiesc. Corlăţean spune că Iohannis se foloseşte politic de greşeala de la Camera Deputaţilor şi că vinovaţi pentru conjunctura nefericită sunt tot liberalii.

”În tot aceşti 27 de ani rar mi-a fost dat să aud, aşa cum am auzit astăzi, declaraţii mai ruşinoase, mai josnice, mai nedemne, ca cele formulate de cel care pretinde că este preşedintele tuturor românilor şi ca cele formulate de patrioţii de conjunctură din PNL. Aceste afirmaţii care urmăresc să capitalizeze politic o conjunctură nefericită de la Camera Deputaţilor, reprezintă un exerciţiu mizerabil de a face poltiică”, a declarat Titus Corlăţean.

Senatorul social-democrat spune că de vină pentru confuzia de la Camera Deputaţilor este senatorul Emil Chiţac, infectat cu COVID.

”De ce conjunctură politică nefericită la Camera Deputaţilor, pentru că acea conjunctură nefericită, care apropos, a fost generată de plmbarea iresponsabilă a unui senator PNL infectat de COVID”, a mai precizat senatorul PSD.

Plenul Senatului dezbate şi votează de urgenţă proiectul de lege care prevede lărgirea autonomiei Ţinutului Secuiesc. Proiectul a fost adoptat tacit, fără dezbatere de Camera Deputaţilor, săptâmâna trecută.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici