Corlăţean vrea vot transparent la moţiunea de cenzură

Secretarul general al PSD, Titus Corlăţean, a declarat, sâmbătă, la Botoşani, că va solicita „vot transparent” la moţiunea de cenzură pe care PSD o va depune în debutul sesiunii parlamentare, arătând că problemele legate de votarea moţiunii sunt la alte partide nu la PSD.

1 afișare
Imaginea articolului Corlăţean vrea vot transparent la moţiunea de cenzură

Corlăţean vrea vot transparent la moţiunea de cenzură

Corlăţean a declarat, într-o conferinţă de presă, că doreşte ca votul la moţiunea de cenzură să fie transparent pentru toate partidele parlamentare şi ar vrea ca, dacă Regulamentul celor două Camere ale Parlamentului ar permite, să se voteze cu mâna ridicată, transmite corespondentul MEDIAFAX

El a arătat, însă, că la moţiunile de cenzură votul se exprimă cu bile şi a dat asigurări că parlamentarii PSD vor vota „la vedere”.

El a arătat că pentru PD este o problemă să explice de ce ar vota continuarea unui guvern condus de actualul premier, Călin Popescu Tăriceanu, apreciind că şi liderul PRM Corneliu Vadim Tudor ar avea dificultăţi să spună de ce vrea o continuare a guvernării cu UDMR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici