Creţu: În presă se spune că sunt femeia cu cei mai mulţi bani din Europa, soţul se teme să nu ne fie spartă casa

Comisarul european pentru politici regionale, Corina Creţu, a arătat că în presă se spune că ar fi "femeia cu cei mai mulţi bani din Europa", fapt care l-a făcut pe soţul ei să remarce că cineva le-ar putea sparge casa, Creţu precizând că presa avea în vedere fondurile UE pentru politică regională.

305 afișări
Imaginea articolului Creţu: În presă se spune că sunt femeia cu cei mai mulţi bani din Europa, soţul se teme să nu ne fie spartă casa

Creţu: În presă se spune că sunt femeia cu cei mai mulţi bani din Europa, soţul se teme să nu ne fie spartă casa (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Comisarul european Corina Creţu a participat, joi, alături de premierul Victor Ponta, la lansarea Programului Operaţional Capacitate Administrativă, unde le-a spus participanţilor ce se scrie despre ea în presă.

"Azi dimineaţă, citeam împreună cu soţul meu în presă ce scria: «Femeia cu cei mai mulţi bani din Europa vine în România» şi spunea Ovidiu: «Poate ne trezim cu cineva, ne sparge casa». Banii aceştia sunt pentru întreaga Uniune Europeană, cei 350 miliarde despre care presa vorbeşte că ar fi... Sigur, sunt în portofoliul meu, în portofelul politicii de coeziune şi regionale", a relatat Corina Creţu, spre amuzamentul audienţei.

În cadrul discursului suţinut cu acest prilej, Corina Creţu i s-a adresat, în repetetate rânduri, ministrului Dezvoltării, Liviu Dragnea, cu vechea titulatura a acestuia de viceprim-ministru, deşi acesta nu mai deţine funcţia respectivă de câteva luni, iar ministrului Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, i s-a adresat cu "Teodorescu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici