Crin Antonescu după ce a votat: Sunt optimist, românii să le trimită nota de plată celor care le-au stricat viaţa

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică, după ce şi-a exercitat votul la o secţie de votare din Sectorul 3 al Capitalei, că este optimist în privinţa rezultatului şi că va fi o zi frumoasă pentru USL, transmiţând românilor să trimită "nota de plată" celor care "le-au stricat viaţa".

353 afișări
Imaginea articolului Crin Antonescu după ce a votat: Sunt optimist, românii să le trimită nota de plată celor care le-au stricat viaţa

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Antonescu a venit la secţia de votare 368 din Sectorul 3 însoţit de candidatul USL la primăria de sector, Robert Negoiţă.

"Am votat pentru candidaţii unei forţe politice puternice, capabile şi dornice să schimbe România în bine, pe toate planurile. Azi vorbim de adminisraţia locală, de un Bucureşti care aibă o administraţie coerentă şi performantă şi o va avea", a spus Crin Antonescu, după vot.

Întrebat cum a fost concurenţa în campania electorală, preşedintele PNL a apreciat că a fost "dură, ca în orice campanie".

Despre planurile acestei zile, Antonescu a spus că va "trage cu urechea la modul cum decurg alegerile" şi după aceea vor avea (cei din USL - n.r.) o noapte grea, ca întotdeauna după alegeri.

"Suntem obişnuiţi, sunt optimist, va fi o zi frumoasă pentru noi şi va fi o zi în care foarte mulţi români să le trimită nota de plată celor care le-au stricat viaţa în ultimii ani", a spus el.

Potrivit liderului liberal, faptul că se votează într-un singur tur, cel puţin la Bucureşti, nu va afecta scorul USL.

"Lucrurile sunt clare şi că vor fi aceiaşi câştigători într-un tur care ar fi fost şi în două tururi şi sper ca lucrurile, din punctul ăsta de vedere, la sectorul nostru, la Primăria Generală, să fie foarte clare", a spus Antonescu.

Întrebat dacă are emoţii, ţinând cont că este "primul vot sub umbrela USL", Antonescu a arătat că nu s-a gândit la asta, dar că "sigur are emoţii întotdeauna".

"Sunt încrezător şi optimist", a adăugat preşedintele PNL.

La rândul său, candidatul USL la primăria Sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat că, la o asemenea responsabilitate, într-adevăr, este normal să existe emoţii, pentru că este conştient de responsabilitatea pe care o are.

"Ne vedem mâine la primărie", i-a transmis Crin Antonescu lui Robert Negoiţă la plecarea de la secţia de votare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici