Piedone a votat imediat după deschiderea urnelor. Ce a declarat candidatul la Primăria Sectorului 4 după exprimarea opţiunii

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a votat, duminică dimineaţă, la Şcoala 74, declarând că şi-a exprimat opţiunea pentru continuitate, pentru un sector frumos şi pentru un primar general care a demonstrat că poate.

285 afișări
Imaginea articolului Piedone a votat imediat după deschiderea urnelor. Ce a declarat candidatul la Primăria Sectorului 4 după exprimarea opţiunii

Cristian Popescu Piedone (Imagine: Adel Al-Haddad/Mediafax Foto)

Piedone a votat chiar la deschiderea secţiei de votare.

După ce a votat, el a spus că îşi doreşte continuitate.

"Pentru continuitate, pentru un sector frumos şi pentru un primar general care a arătat că se poate", a spus Piedone.

El a precizat că va aştepta rezultatul alegerilor, seara, în parcul Lumea Copiilor, în aer liber, unde a fost amenajat un sistem de transmisie televizată.

"Voi fi acolo, în aer liber, împreună cu cetăţenii Sectorului 4, şi cu o şampanie pentru copii, pentru că nu bem alcool. Dacă rezultatele vor fi OK, vom sărbători, dacă nu, ne ştergem lacrimile şi plecăm acasă", a spus Piedone.

El a fost primul cetăţean care a votat la Şcoala 74.

Piedone a venit cu 10 minute înainte de deschiderea secţiei, alături de soţie şi cei doi copii, care şi-au exercitat votul.

Primarul a venit purtând pe cap o pălărie de vară purtând inscripţia "Piedone".

El a fost susţinut de ministrul Economiei, Daniel Chiţioiu şi de preşedintele TSD, Nicu Bănicioiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici