Cristache Rădulescu: PDL va negocia formarea unei majorităţi în Ilfov cu PSD şi PNL

Preşedintele ales al Consiliului Judeţean Ilfov, Cristache Rădulescu, a prezentat, miercuri, rezultatele obţinute de PDL în judeţ, respectiv 8 primari, 204 consilieri locali şi 9 consilieri judeţeni, şi a arătat că va încerca formarea unei majorităţi cu PNL şi PSD.

155 afișări
Imaginea articolului Cristache Rădulescu: PDL va negocia formarea unei majorităţi în Ilfov cu PSD şi PNL

Cristache Rădulescu: PDL va negocia formarea unei majorităţi în Ilfov cu PSD şi PNL

Cristache Rădulescu a declarat că a câştigat alegerile cu 48.472 de voturi, având o diferenţă de 644 de voturi faţă de senatorul PSD Anghel Iordănescu, şi a precizat că va încerca constituirea unei majorităţi în Consiliul Judeţean Ilfov, cu PSD şi PNL.

"La Consiliul Local, PDL a obţinut 204 consilieri locali, în timp ce PNL a câştigat 172, PSD - 151, PNG - 15, iar PRM - 12. La Consiliul Judeţean, PDL are 9 consilieri, PNL - 10 şi PSD - 11", a precizat el.

Cristache Rădulescu a mai spus că PDL a câştigat, în Ilfov, 18 primari din totalul de 40, din care trei în oraşe importante - Pantelimon, Măgurele şi Bragadiru.

Prim-vicepreşedintele PDL Ilfov, Anton Marin, a declarat, la rândul său, că în Ilfov "a fost un meci foarte dur între PSD-ul lui Anghel Iordănescu şi PDL-ul lui Cristache Rădulescu, în care arbitrii, respectiv BEC, au fost de partea PSD".

El a mai artat că "cei de la PSD ar trebui să îşi recunoască înfrângerea şi să îl felicite pe cel care a câştigat alegerile" şi şi-a exprimat speranţa că, după respingerea tuturor contestaţiilor, aceştia "vor avea minima decenţă şi minim spirit de fair-play pentru a recunoaşte cine este învingător", precizând că miercuri dimineaţă au fost respinse contestaţiile depuse la Curtea de Apel, de PSD, după primul tur de scrutin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici