Cristian Buşoi, propus secretar general interimar de Biroul Politic al vechiului PNL -surse

Biroul Politic al vechiului PNL a decis, în şedinţa de luni, să îl susţină pe liderul organizaţiei Bucureşti, Cristian Buşoi, pentru funcţia de secretar general interimar, în defavoarea senatorului Iulian Dumitrescu, au declarat surse, pentru MEDIAFAX.

202 afișări
Imaginea articolului Cristian Buşoi, propus secretar general interimar de Biroul Politic al vechiului PNL -surse

Cristian Buşoi, propus secretar general interimar de Biroul Politic al vechiului PNL -surse (Imagine: Sebastian Tataru/ Mediafax Foto)

În Biroul Politic al vechiului PNL au fost exprimate 25 de voturi pentru Cristian Buşoi şi 2 voturi pentru Iulian Dumitrescu, au declarat sursele citate.

Popunerea pentru funcţia de secretar general interimar urmează să fie votată în şedinţa BPN al noului PNL, programată pentu ora 11:00.

Buşoi a fost susţinut de Teodor Atanasiu, Marian Petrache, Mihai Voicu, Gigel Ştirbu şi liberali cu "state vechi de plată", în timp ce Dumitrescu a avut sprijinul preşedinţilor de filiale "mai tineri", care nu fac parte din BP al vechiului PNL, au declarat surse pentru MEDIAFAX.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici