Cristian Buşoi, vechiul şi noul preşedinte al PNL Bucureşti / Politicianul nu exclude să candideze la şefia PNL

Preşedintele interimar al PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a fost ales, sâmbătă, în funcţia de lider al acestei organizaţii, el neavând niciun contracandidat la aceste alegeri.

401 afișări
Imaginea articolului Cristian Buşoi, vechiul şi noul preşedinte al PNL Bucureşti / Politicianul nu exclude să candideze la şefia PNL

Cristian Buşoi, vechiul şi noul preşedinte al PNL Bucureşti

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a declarat, sâmbătă, că încă nu a luat decizia de a candida la şefia partidului, fiind încă ”în etapa de a reflecta, de a gândi un program, de a gândi o echipă”, un anunţ cu privire la acest aspect urmând să fie făcut după sărbătorile pascale.

”Nu pot să fac un anunţ şi nu am luat o decizie pe care să o anunţ azi. Azi este un pas, însă, esenţial în ceea ce priveşte o eventuală candidatură, pentru că am spus că mi se pare normal ca atunci când mergi către funcţia de preşedinte al unui partid în primul rând să-ţi validezi susţinerea în organizaţia din care ai făcut parte”, a declarat Cristian Buşoi, întrebat dacă va candida la şefia partidului.

El a mai spus că, deocamdată, este ”foarte bucuros” a fost ales în funcţia de preşedinte PNL Bucureşti.

”Mai trebuie gândit un program, dar, cel mai important, o candidatură cu succes trebuie să aibă în spate o echipă care să adune la un loc colegi din fostul PNL, colegi din fostul PSD, aleşi locali, parlamentari, colegi din Transilvania, unde sunt organizaţiile cele mai performante, dar şi din alte părţi ale ţării. (...) Încă nu a sosit momentul unei astfel de discuţii, dar curând va sosi. După sărbătorile pascale, până cel mai târziu în 2 mai, trebuie să se clarifice şi acest lucru”, a adăugat Buşoi.

Întrebat dacă este în etapa de pregătire a candidaturii sale la şefia PNL, Cristian Buşoi a declarat: ”Suntem în etapa de a reflecta, de a gândi un program, de a gândi o echipă”.

Cristian Buşoi, vechiul şi noul preşedinte al PNL Bucureşti

”Am avut 726 de buletine de vot. 79 dintre ele au fost anulate, fiindcă nu s-a făcut procedura de vot corespunzătoare. Avem 647 de voturi valabil exprimate, neanulate, toate pentru candidatura dlui Cristian Buşoi. Deci dl. Cristian Buşoi este vechiul şi noul preşedinte al PNL Bucureşti”, a anunţat primvicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu.

Cristian Buşoi a fost singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei PNL Bucureşti.

La momentul anunţului, în sală mai erau mai puţin de 100 de liberali.

”Vă mulţumesc în primul rând dvs, celor care aţi rezistat eroic până la numărarea rezultatelor pentru funcţia de preşedinte. (...) Mergem împreună înainte, cu încredere, cu unitate, cu echilibru, cu o echipă, să îi convingem pe bucureşteni că PNL are soluţiile cele bune pentru Bucureşti şi pentru România”, a spus Cristian Buşoi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici