Teodor Atanasiu: Avem nevoie în fruntea PNL de un lider care să nu aibă scheleţi în dulap

Prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu a susţinut, sâmbătă, că partidul are nevoie de un preşedinte care să nu aibă scheleţi în dulap, afirmând că, în prezent, majoritatea liderilor, în loc să se bată cu PSD, îşi atacă proprii colegi de partid.

280 afișări
Imaginea articolului Teodor Atanasiu: Avem nevoie în fruntea PNL de un lider care să nu aibă scheleţi în dulap

Teodor Atanasiu: Avem nevoie în fruntea PNL de un lider care să nu aibă scheleţi în dulap

”La noi, majoritatea liderilor politici în loc să se bată cu PSD, în loc s-o atace pe doamna Firea care introduce socialismul în Bucureşti, în loc să atace Guvernul Grindeanu, pe domnul Dragnea pentru ceea ce fac la noi oamenii îşi atacă colegii în interiorul partidului şi cred că aşa ajungi mare şi tare atacând, de multe ori şi public, proprii colegi. Nu. Aşa se pierde credibilitatea de către un partid politic când ai tăi te atacă pe tine. Un partid serios îşi spală rufele în familie. Am fost trist să aud zilele trecute împărţit partidul în reformatori şi cooperative. (...) Eu cred că e cazul să încetăm cu aceste jigniri în interiorul partidului şi e cazul să terminăm cu catalogările”, a declarat prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu, în cadrul şedinţei Consiliului de Coordonare al PNL Bucureşti, în cadrul căreia se alege noua conducere a filialei din Capitală.

El a făcut şi un portret al viitorului preşedinte al partidului.

”Avem nevoie în fruntea partidului de un lider care, în primul rând, să nu împrăştie votul , să nu aibă scheleţi în dulap, să nu aibă în trecutul lui lucruri de care cineva să se poată lega pierzând din capitalul politic cu acele amintiri. Avem nevoie de om care să poată coagula o echipă care trebuie formată şi din tineri cu dinamism şi din oameni cu experineţă şi din cei care au venit mai noi în partid. (...) Peste două luni veţi merge la Congres. Nu căutaţi lideri providenţiali că n-o să găsiţi. Uitaţi-vă la candidaţi ce au în spatele lor, care e echipa lor şi care e programul lor politic şi votaţi cu înţelepciune pe aceia care vă pot reprezenta”, a punctat Atanasiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici