Cristian Preda: Susţin iniţiativa lui MRU pentru o platformă care să reunească dreapta liberală

Europarlamentarul PDL Cristian Preda precizează că susţine iniţiativa lui Mihai Răzvan Ungureanu de alcătuire a unei platforme care să reunească dreapta liberală din România, el apreciind că sensibilităţile de dreapta sunt subreprezentate în acest moment.

340 afișări
Imaginea articolului Cristian Preda: Susţin iniţiativa lui MRU pentru o platformă care să reunească dreapta liberală

Cristian Preda (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

"Susţin iniţiativa lui MRU de alcătuire a unei platforme care să reunească dreapta liberală din România. În condiţiile ascensiunii stângii, favorizate de abandonarea PNL în braţele cuprinzătoare ale PSD, e nevoie de o opoziţie democratică solidă, care să adune toate energiile sănătoase ale naţiunii", scrie Preda pe blogul său.

În opinia sa, este evident că "sensibilităţile de dreapta sunt subreprezentate în acest moment în spaţiul public şi că momentul mobilizării lor nu poate întârzia prea mult".

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, luni, la B1 Tv, că se gândeşte să constituie o asociaţie, care s-ar putea numi Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta, el opinând totodată că este nevoie de o regrupare a dreptei în jurul câtorva principii pe care le poate exprima o platformă comună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici