Criza termoficării. Surse: Nicuşor Dan şi Ciprian Ciucu au fost chemaţi la Palatul Victoria

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, şi edilul sectorului 6, Ciprian Ciucu, au fost chemaţi de Florin Cîţu la Palatul Victoria, au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale. Întâlnirea va avea ca principal subiect problema termoficării.

3123 afișări
Imaginea articolului Criza  termoficării. Surse: Nicuşor Dan şi Ciprian Ciucu au fost chemaţi la Palatul Victoria

Criza termoficării. Surse: Nicuşor Dan şi Ciprian Ciucu au fost chemaţi la Palatul Victoria

„Premierul Florin Cîţu i-a chemat la discuţii, la Palatul Victoria, pe primarul Capitalei, Nicuşor Dan, şi edilul sectorului 6, Ciprian Ciucu. Întâlnirea va avea ca principal subiect problema termoficării”, au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

Potrivit surselor citate, întâlnirea ar urma să aibă loc zilele viitoare.

Guvernul va aloca primăriilor, în această săptămână, o parte din subvenţia la gigacalorie, a anunţat premierul interimar Florin Cîţu într-o videoconferinţă cu reprezentanţii Asociaţiei Municipiilor din România. El precizează că banii vor fi daţi strict pentru subvenţie, nu pentru „amenzi, pentru plăţi restante şi aşa mai departe”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici