CSM i-a avizat favorabil pe candidaţii propuşi de Toader pentru trei funcţii de conducere la DIICOT

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii i-a avizat favorabil pe cei trei candidaţi propuşi de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pentru funcţii de conducere în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

291 afișări
Imaginea articolului CSM i-a avizat favorabil pe candidaţii propuşi de Toader pentru trei funcţii de conducere la DIICOT

CSM i-a avizat favorabil pe candidaţii propuşi de Toader pentru trei funcţii de conducere la DIICOT

Astfel, au fost avizate favorabil propunerile ministrului Justiţiei de numire în funcţia de procuror-şef al Secţiei de combatere a traficului de droguri din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a lui Bogdan Felician Voicu, cea de numire în funcţia de procuror-şef al Secţiei de combatere a criminalităţii organizate din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a Alinei Albu şi cea de numire în funcţia de procuror-şef al Secţiei de combatere a infracţiunilor de terorism şi a criminalităţii informatice din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a lui Gabriel Doru Stoica.

Propunerile urmează să fie transmise spre aprobare Administraţiei Prezidenţiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici