Cu o zi înainte de moţiunea de cenzură, Cîţu face o postare despre câinii fără stăpân

  • Încurajez primarii şi preşedinţii consiliilor judeţene să facă front comun într-o campanie naţională în care să punem accent pe soluţii pentru câinii fără stăpân, transmite, luni, Florin Cîţu, de Ziua Mondială a Animalelor.
  • Marţi Parlamentul votează oţiunea de cenzură a PSD.
2134 afișări
Imaginea articolului Cu o zi înainte de moţiunea de cenzură, Cîţu face o postare despre câinii fără stăpân

Sursa foto: Facebook / Florin Cîţu

„De Ziua Mondială a Animalelor, încurajez primarii şi preşedinţii consiliilor judeţene să facă front comun într-o campanie naţională în care să punem accent pe soluţii pentru câinii fără stăpân”, scrie, luni, pe Facebook Florin Cîţu.

El dă exemplul judeţului Ilfov pentru a rezolva problema perpetuă a câinilor fară stăpân.

„Altfel spus, se poate! Să nu uităm că un căţel ne oferă companie, ne păzeşte, pot fi folosiţi pentru terapie asistată şi sunt cei mai buni căutători în misiuni de salvare de vieţi omeneşti sau depistare de mărfuri ilicite. România civilizată pe care dorim să o clădim îşi protejează cetăţenii şi totodată îsi tratează animalele cu empatie şi respect”, încheie premierul.

Marţi Parlamentul dezbate şi votrează moţiuea de cenzură iniţată de PSD. Deputaţii şi senatorii USR şi AUR au declarat că vor vota petru demiterea Guvernului Cîţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici